Domovanje

Po devetih letih odraščanja in razvoja E-uma smo portal preselili na novo, začasno lokacijo, saj Ministrstvo za izobraževanje in šport že od leta 2010 ne zagotavlja delovanja portala. Portal in vsebine že od takrat vzdržuje ekipa prostovoljcev, ki zaradi problemov delovanja apletov v Javi načrtuje pripravo aplikacije za nemoteno predvajanje E-um vsebin, ne glede na tehnološke spremembe.

Vsem želimo uspešno delo v prihajajočem šolskem letu.

Vaš E-um tim

Začetek

Dobrodošli!

Postavili smo nov portal – blog za širjenje in popularizacijo Eum skupnosti. Tukaj smo zbrani vsi, ki smo rasli in se učili ob izdelovanju prvega zares celovitega portala za pomoč pri učenju s pomočjo računalnika, oziroma spletnih vsebin. Od davnega leta 2006 (kot je to v svetu računalnikov že dobro znano) se je marsikaj spremenilo. Mi v tem času nismo stali križem rok, ampak smo spremljali dogajanje in sedaj smo začutili, da je ob tolikih novih gradivih res potrebno, da nekdo pomaga uporabnikom.

Vabljeni torej k spremljanju tega portala. Upamo, da vam bomo lahko v pomoč. Pa še povezava spletno stran, kjer so povzeti začetka delovanja naše skupnosti.

Vabljeni k branju monografije, (pa še njena Monografija – angleška različica), kjer je povzeto vse to, kar se je v tem času dogajalo.

 

Pa veselo na našo skupno pot.

Vse o iučbenikih